Steffen om Substans

Intervju med Steffen Mollestad, som var elev ved Substans skoleåret 2013–2014.

Steffen Mollestad
Elev
Publisert
19.5.16

Intervju med Steffen Mollestad, som var elev ved Substans skoleåret 2013–2014.

1. Hva gjorde du før Substans?

Før Substans hadde jeg gått et forkurs til ingeniør og var egentlig klar for å starte på ingeniørstudiet med en gang. På sommeren før skolestart nevnte en god venn av meg muligheten for å gå på Substans, en tanke jeg ikke hadde hatt før, og jeg så ikke for meg at det var en riktig investering i forhold til studieløp, og egentlig livsløp. Så ble det slik at jeg ikke kom inn på studiet jeg hadde håpet på. Jeg begynte på tredje valget, men merket fort at dette ikke var der jeg ønsket å være. Dermed tok jeg valget om å starte på Substans, som viste seg å være et av de beste valgene jeg har tatt.

2. Hva fikk du med deg fra året på Substans?

Med Substans i ryggen har jeg lagt merke til hvor mye mer bevisst jeg er blitt på hvem jeg er, og hva jeg gjør i hverdagen. Jeg har fått en tro som er stødig og som står selv om det stormer innimellom. Jeg har blitt mer målrettet og disiplinert i forhold til mine vaner, og med tanke på hvordan jeg ønsker å være Guds representant i hverdagen. Spennende gjesteforelesere som også har undervist om emner de virkelig kan gjør at jeg har fått mer innsikt i for eksempel ledelse. I tillegg til dette fikk jeg noen utrolige gode og solide venner som jeg kommer til å ta godt vare på fremover.

3. Hva gjør du nå, og hva har Substans betydd i forhold til det?

Nå har jeg fullført halve ingeniørstudiet på Høgskolen i Bergen og merker at perspektivet med å ha Gud i ryggen gjør at jeg kanskje tenker mer helhetlig og langsiktig om mitt kommende yrke, enn hvis jeg ikke hadde gått på Substans. I tillegg har et år på bibelskole gjort at jeg har blitt veldig aktiv i en lokal kirke, som gjør at jeg har æren av å være med på å forme Guds kirke. Jeg kan med hånden på hjertet si at Substans har utrustet meg til å stå rotfestet og grunnfestet for et langt liv i etterfølgelse av Jesus.

Søk idag til 2024/2025

Inntaksreglement


Takk for søknaden!

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Vår rektor Christian ringer deg i løpet av en ukes tid fra sitt mobilnummer 410 46 969 for å si hei og gi deg tilbakemelding på søknaden din. Er du lur lagrer du nummeret, så slipper du å få telefonskrekken med ukjent nummer. Si gjerne hei til oss, enten på Christian sitt nummer, eller ved å sende oss en e-post:

Skulle det gå et døgn uten at du har fått en bekreftelse på søknaden på e-postadressen du oppga, kan du gi oss en lyd på post@substans.co.

Oisann, noe gikk galt. Sjekk at alle feltene er fylt ut og prøv på nytt. Skulle problemene vedvare, kontakt oss.