– Jeg skjønte at Gud er den samme

Det er veldig godt å komme hjem fra Argentina-turen. Ikke fordi det ikke var en bra tur, tvert i mot fordi jeg sitter og gleder meg over minner om en fantastisk tid.

Christine Svendsen
Elev
Publisert
1.4.17

Jeg tenker på alt jeg opplevde og lærte på turen. Feriedelen av turen var veldig gøy, og vi fikk oppleve blant annet bading, frisbee, volleyball, shopping, sightseeing og fornøyelsespark. Likevel var ikke dette de eneste høydepunktene fra turen. Kanskje først og fremst fordi turen bestod av høydepunkter. Det betyr ikke at det ikke var utfordringer, men selv utfordringene ble i blant snudd til høydepunker; som da vi var på gudstjeneste i et fengsel. Tanken på det var skremmende, men da jeg fikk klemme- og be for disse herlige damene, skjønte jeg at disse var bare søstre i troen, som hvilke som helst andre kristne. Åndelige høydepunkter bestod av at jeg var vitne til helbredelse (som var et virkelig høydepunkt, det var awesome!!), jeg fikk se utallige mennesker komme til tro (!!) og jeg fikk høre inspirerende taler. Det at kulturen og språket var annerledes, var uvant, men når jeg skjønte at Gud er den samme også på andre siden av jorda, kunne jeg nyte både lovsang og bønn jeg ikke forstod. Personlig hadde jeg en fantastisk nær-Gud opplevelse på en av gudstjenestene. Denne var verdt hele turen.

Som om ikke dette var nok, har jeg lært utrolig mye. Om mine medelever, om Argentina og kulturen der, jeg har lært litt spansk, jeg har lært at nære vennskap og kommunikasjon absolutt kan oppstå selv om man ikke skjønner ett ord av hva den andre sier, men viktigst av alt: jeg har lært mye om meg selv, og mitt forhold til Gud.

Foto: Ruben Deák

Søk idag til 2024/2025

Inntaksreglement


Takk for søknaden!

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Vår rektor Christian ringer deg i løpet av en ukes tid fra sitt mobilnummer 410 46 969 for å si hei og gi deg tilbakemelding på søknaden din. Er du lur lagrer du nummeret, så slipper du å få telefonskrekken med ukjent nummer. Si gjerne hei til oss, enten på Christian sitt nummer, eller ved å sende oss en e-post:

Skulle det gå et døgn uten at du har fått en bekreftelse på søknaden på e-postadressen du oppga, kan du gi oss en lyd på post@substans.co.

Oisann, noe gikk galt. Sjekk at alle feltene er fylt ut og prøv på nytt. Skulle problemene vedvare, kontakt oss.