– Alt annet enn tørr, kjedelig kirkehistorie

Jeg har nå gått snart 3 måneder på Bibelskolen Substans, og det har vært over all forventning.

Johanna Stueland
Elev
Publisert
28.1.16

Jeg har nå gått snart 3 måneder på Bibelskolen Substans, og det har vært over all forventning.

For første gang på mange år kan jeg med hånden på hjerte si at jeg gleder meg til å gå på skolen. Undervisningen er relevant og spennende og gir rom for egen refleksjon. Alt annet enn tørr, kjedelig kirkehistorie. Lærerne ønsker deg oppriktig deg det beste og lengter etter å se deg vokse i troen. De er uformelle og kjærlige som ikke vil kritisere, men veilede og motivere. Hver fredag har vi praksis. Det er både utfordrende og lærerikt å engasjere seg i en ny menighet. Der får jeg lære hva de tenker om menigheten, hvordan de organiserer den, og i tillegg får jeg komme med egne erfaringer og innspill. Det er kjekt å bli inkludert i ett nytt fellesskap og bygge nye relasjoner til menigheten og menneskene i den. Bibelskolen Substans hjelper meg til å leve et liv i tydelig etterfølgelse av Jesus. Gjennom lærere som inspirerer og går foran som gode forbilder, kan jeg allerede nå si at dette året er med på å forvandle meg mer enn jeg trodde det ville gjøre.

Søk idag til 2024/2025

Inntaksreglement


Takk for søknaden!

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Vår rektor Christian ringer deg i løpet av en ukes tid fra sitt mobilnummer 410 46 969 for å si hei og gi deg tilbakemelding på søknaden din. Er du lur lagrer du nummeret, så slipper du å få telefonskrekken med ukjent nummer. Si gjerne hei til oss, enten på Christian sitt nummer, eller ved å sende oss en e-post:

Skulle det gå et døgn uten at du har fått en bekreftelse på søknaden på e-postadressen du oppga, kan du gi oss en lyd på post@substans.co.

Oisann, noe gikk galt. Sjekk at alle feltene er fylt ut og prøv på nytt. Skulle problemene vedvare, kontakt oss.