– Alt annet enn tørr, kjedelig kirkehistorie

Jeg har nå gått snart 3 måneder på Bibelskolen Substans, og det har vært over all forventning.

Johanna Stueland
Elev
Publisert
28.1.16

Jeg har nå gått snart 3 måneder på Bibelskolen Substans, og det har vært over all forventning.

For første gang på mange år kan jeg med hånden på hjerte si at jeg gleder meg til å gå på skolen. Undervisningen er relevant og spennende og gir rom for egen refleksjon. Alt annet enn tørr, kjedelig kirkehistorie. Lærerne ønsker deg oppriktig deg det beste og lengter etter å se deg vokse i troen. De er uformelle og kjærlige som ikke vil kritisere, men veilede og motivere. Hver fredag har vi praksis. Det er både utfordrende og lærerikt å engasjere seg i en ny menighet. Der får jeg lære hva de tenker om menigheten, hvordan de organiserer den, og i tillegg får jeg komme med egne erfaringer og innspill. Det er kjekt å bli inkludert i ett nytt fellesskap og bygge nye relasjoner til menigheten og menneskene i den. Bibelskolen Substans hjelper meg til å leve et liv i tydelig etterfølgelse av Jesus. Gjennom lærere som inspirerer og går foran som gode forbilder, kan jeg allerede nå si at dette året er med på å forvandle meg mer enn jeg trodde det ville gjøre.

Søk idag til 2021/2022

Inntaksreglement

Takk for søknaden!

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Vi har mottatt søknaden din, og vil gi deg et svar innen tre (3) uker. Du vil også få en bekreftelse på mail om at søknaden er mottatt, som regel innen en time etter søknaden er sendt inn.

Skulle det gå et døgn uten at du har fått en bekreftelse på søknaden på e-postadressen du oppga, kan du gi oss en lyd på post@bibelskolensubstans.no.

Oisann, noe gikk galt. Sjekk at alle feltene er fylt ut og prøv på nytt. Skulle problemene vedvare, kontakt oss.